TaxVanDorst is een onafhankelijk belastingadvieskantoor met een diepgaande fiscale kennis. Belinda van Dorst heeft, voordat zij TaxVanDorst heeft opgericht, 21 jaar als belastingadviseur bij Loyens & Loeff N.V. gewerkt. Zij heeft zich daar gespecialiseerd in compliance vraagstukken van grote internationale en nationale ondernemingen. Tot haar portefeuille behoorde onder meer internationaal opererende kredietverzekeraars, beleggingsinstellingen, pensioenfondsen, leasemaatschappijen, telecom bedrijven, farmaceuten en reclamebureaus.

 

Zij adviseerde deze bedrijven over het opzetten van hun compliance functie in het kader van Tax Risk Management, in controle vraagstukken bij horizontaal toezicht, bij royalty doorstroom en houdster problematiek, IFRS, openingsbalans vraagstukken, aangiften vennootschaps- en dividendbelasting.

 

De kracht van Belinda ligt in haar enorme ervaring bij het oplossen van de meest uitdagende fiscale vraagstukken. Zij is door haar meer dan 20 jaar lange ervaring bij een top advocaten- en advieskantoor niets anders gewend dan het leveren van hoge kwaliteit werk. Haar drive en doortastendheid zorgen dat de klus geklaard wordt binnen de afgesproken tijd en budget.

 

Daarnaast is Belinda van Dorst in haar carrière een aantal maal een korte tijd gedetacheerd geweest op de fiscale afdeling van clienten om specifieke knelpunten op te lossen, te ondersteunen bij een piek in het werk of ter vervanging van kortdurende afwezigheid van een medewerker.